topbar
fejlec01

leves Kullogó leves Gyulai módra

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

20 dkg lebbencstészta
10 dkg gyulai kolbász
40 dkg burgonya
1 dkg őrölt pirospaprika
1 ek. olaj

 

Elkészítési mód:
A lebbencstésztát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott, tisztított burgonyát és a felkarikázott gyulai kolbászt, majd meghintjük őrölt pirospaprikával, felöntjük 8 dl vízzel és készre főzzük. Forrón, zöldpaprikával díszítve tálaljuk.

 

 

 
topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben