topbar
fejlec01

20130204 4002 FUSZ

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

20 dkg erdeigomba-mix (mélyhűtött)
1 kis fej vöröshagyma
2 cs. kapor
1 dl tejföl
1 ek. olaj

Elkészítési mód:
A kockára vágott hagymát és a gombát olajon megpirítjuk, finomra vágott kaporral meghintjük, majd 8 dl vízzel felöntjük, sóval ízesítjük és puhára főzzük. A tejfölt simára keverjük, hozzáadjuk a forró leveshez, és kaporral díszítve tálaljuk.

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben