topbar
fejlec01

leves Jérceraguleves zöldségekkel és reszelt tésztával

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

20 dkg jércemell filé
1 szál sárgarépa
1 szál petrezselyemgyökér
10 dkg zöldbab
5 dkg zöldborsó
1 ek. olívaolaj
5 dkg reszelt tészta

 

Elkészítési mód:
A reszelt tésztát olajon enyhén megpirítjuk, hozzáadjuk a kockázott húst, a zöldségeket, valamint a zöldborsót és a zöldbabot. Felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük és egy forralás után lassú tűzön puhára főzzük a bennelévőket. Forrón tálaljuk, petrezselyemzölddel díszítjük.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben