topbar
fejlec01

foetel Csemege sertéskaraj debreceni kolbásszal vajban párolt kukoricávalHozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg sertéskarajfilé
2 pár debreceni kolbász
10 dkg vaj
2 doboz csemegekukorica (konzerv)
2 ek. olaj
1 cs. petrezselyemzöld
só, bors

 

Elkészítési mód:
Egészben a karajfilét sóval, borssal bedörzsöljük, tepsibe rakjuk, olajjal meglocsoljuk, alufóliával hermetikusan lezárjuk. 200 °C –os előmelegített sütőben, kb. 35 percig pároljuk, majd az alufóliát levesszük és aranybarnára sütjük. A kolbászokat beirdaljuk és kevés olajon megsütjük. A kukoricát vajon megpároljuk, finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva, köretként kínáljuk a felszeletelt hús és a debreceni kolbász mellé.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben