topbar
fejlec01

foetel Egészben sült sertéskarajfilé édesburgonyával

Hozzávalók:
(4 személyre) (700 kcal/fő)

80 dkg sertéskarajfilé
1 kg édesburgonya
1 db zeller zöldjével
olaj (a sütéshez)

Elkészítési mód:

A húst egészben sóval bedörzsöljük, tepsibe rakjuk, mellé tesszük a zellert zöldjével együtt, két dl vízzel felöntjük és alufóliával hermetikusan lefedjük. 200⁰ C-os előmelegített sütőben 45 perc alatt puhára pároljuk. Azt követően a fóliát levesszük róla, a folyadékot leöntjük, olívaolajjal meglocsoljuk és mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Menet közben a hámozott édesburgonyát hasábra vágjuk, forró olajban kisütjük, sóval ízesítjük és köretként tálaljuk a karaj mellé.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben